מחיקת חשבון ונתונים
באפשרותך לבקש למחוק את חשבון Sequoia שלך ואת המידע האישי המשויך אליו. שום דבר אינו נמחק לפני שתאמת/י את הבעלות על כתובת האימייל ותאשר/י את הבקשה במפורש.
איך מגישים בקשה
- מתחברים לחשבון Sequoia. Shopify תשלח קוד חד-פעמי לכתובת האימייל של החשבון — כך מאומתת הבעלות על התיבה.
- חוזרים לעמוד זה ומאשרים במפורש את בקשת המחיקה.
- הבקשה נשלחת לצוות Sequoia. הצוות בודק את הבקשה מול פרטי החשבון ב-Shopify ומפעיל באופן ידני את הליך מחיקת המידע האישי. המחיקה אינה מתבצעת אוטומטית.
איזה מידע נמחק
- פרטי החשבון והאפשרות להתחבר אליו
- שם, כתובת אימייל ומספר טלפון
- כתובות שמורות למשלוח ולחיוב
- העדפות דיוור ורישום לרשימות תפוצה
- פרטי פרופיל שנשמרו במועדון החברים
איזה מידע עשוי להישמר
- רשומות הזמנה, חשבוניות ונתוני הנהלת חשבונות שיש חובה חוקית לשמור
- מידע הדרוש לטיפול בהחזרות, אחריות או מחלוקת תשלום
- נתונים שנשמרים אצל Shopify בהתאם למדיניות הפרטיות ושמירת הנתונים שלה
רשומות עסקאות והנהלת חשבונות נשמרות כאשר הדין מחייב זאת. Shopify מבצעת את מחיקת המידע האישי בהתאם לתהליך העיבוד ולמדיניות שמירת הנתונים שלה, ולכן ייתכן שחלק מהרשומות יימחקו רק בחלוף תקופת השמירה הנדרשת.
אם אינך מצליח/ה להתחבר לחשבון, אפשר לפנות אלינו ישירות ונטפל בבקשה באופן ידני:
customers@sequoia-lipo.com